Sonuçlara geri dön

TransMemory U363 Flash sürücülerin

TOSHIBA_Press_U363_U364_Article_Product_Range

IFA 2017, Berlin – Salon 17, Stant 104

Toshiba, Bugüne Kadarki En Küçük Toshiba USB Flash Sürücü[1] dahil, Notebook PC’ler İçin Zarif ve Küçük İlave Depolama Ürünlerini Sunuyor

Yeni USB Flash Sürücüler taşınabilir veri depolama ve transfer ihtiyaçlarını karşılıyor

Düsseldorf, Almanya, 31 Ağustos 2017

Toshiba Electronics Europe GmbH, iki yeni TransMemory USB 3.0 Super Speed[2] Flash sürücü ailesinin Avrupa’da satışa sunulacağını duyurdu. Yeni ürünlerin kapasitesi 128GB’a kadar[3] ve maksimum okuma hızları[4] 120MB/saniye.

TransMemory U363 Flash sürücülerin zarif metal gövdesi tasarım bilinciyle üretilmiş notebook PC’ler ile son derece uyumlu. TransMemory U363, maksimum 120MB/saniye okuma hızı sayesinde, USB 3.0 bağlantısının avantajlarını iyi kullanıyor. Ağırlığı 6 gram olan ve bir anahtarlık bağlantısı içeren aygıtlar 32GB, 64GB ve 128GB kapasitelerde mevcut olacak.

TransMemory U364 USB 3.0, Toshiba USB Flash sürücülerin en küçüğüne büyük kapasiteler sığdırıyor: bu ürünün form faktörü küçücük ve ağırlığı sadece 3 gram. U363 gibi, U364 de USB 3.0 Super Speed uyumlu ve maksimum okuma hızı 120MB/saniye. Bu ürün de 32GB, 64GB ve 128GB kapasitelerde mevcut olacak.

Toshiba’nın kanıtlanmış NAND Flash bellek teknolojisine dayanan TransMemory U363 ve U364 sürücüler bir USB Type A arabirimi sunar ve Windows 7, 8.1, 10 ve Mac OS X 10.6.6 – 10.7, OS

X 10.8 – 10.111, macOS 10.12 ile uyumludur. Toshiba’nın beş yıllık garantisi[5] her iki Flash sürücü tipini de kapsar.

Toshiba Electronics Europe Ürün Pazarlama Müdürü Sandrine Aubert şöyle diyor: “Yeni TransMemory USB 3.0 Super Speed[2] dizisi hem Toshiba’nın ünlü güvenilirliğini ve yüksek hızlı performansını sergiliyor, hem de notebook bilgisayarlarla son derece uyumlu olan ince ve minimalist bir tasarım sunuyor.”

U363 bu yılın üçüncü çeyreğinin sonunda, U364 ise dördüncü çeyreğin başında sevkiyata başlayacaktır. Aygıtların ikisi de 1 ve 6 Eylül 2017 tarihleri arasında Berlin’de yapılacak olan IFA fuarında, Toshiba Electronics Europe standında (Salon 17, Stant 104) sergilenecektir.

Notlar:
[1] Mayıs 2017 tarihi itibariyle tüm Toshiba markalı USB Flash Sürücüler arasında.

[2] Burada kullanılan USB 3.0 Super Speed terimi bu ürünün dayalı olduğu bir spesifikasyonun ismidir; ürünün çalışma hızını garantilemez.

[3] Bir Gigabayt (1GB), 10’un üsleri kullanılarak hesaplanır ve 109 = 1.000.000.000 bayt anlamına gelir. Ancak bilgisayar işletim sistemleri, depolama kapasitesini 2’nin üslerini kullanarak belirtir, 1GB = 230 = 1.073.741.824 bayt tanımını kullanır ve dolayısıyla daha düşük depolama kapasitesi gösterir. Mevcut depolama kapasitesi (çeşitli medya dosyaları örnekleri dahil), dosya boyuna, formatlamaya, ayarlara, yazılım ve işletim sistemine ve başka faktörlere bağlı olarak değişir.

[4] Okuma ve yazma hızları okuma / yazma aygıtına, dosya tiplerine ve okunan ve/veya yazılan dosyanın boyuna bağlı olarak değişebilir.

[5] Toshiba’nın beş yıllık garantisi hakkında ayrıntılı bilgi için: http://www.toshiba-memory.com/cms/en/support-and- services/warranty.html

* Mac, OS X, macOS, Apple Inc’in markalarıdır.
* Tüm diğer şirket isimleri, ürün isimleri ve hizmet isimleri üretici şirketlerin markaları olabilir.

Tanımlama BilgileriWeb sitemizde mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmak için tanımlama bilgileri kullanıyoruz. Ayarlarınızı değiştirmeden taramaya devam ederseniz bu Toshiba web sitesindeki tüm tanımlama bilgilerini alma ile ilgili herhangi bir sorununuz olmadığını varsayarız. Ayrıca, bu mesajın ileride tekrar görünmemesi için tarayıcınızda gizlilik ilkemizi kabul etmek üzere "Devam" düğmesine tıklayabilirsiniz. Bunun yanında tanımlana bilgisi tercihlerinizi tarayıcı ayarlarından dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Tanımlama bilgileri ve tanımlama bilgisi gizlilik ilesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen Gizlilik İlkesi adresimizi ziyaret edin. Gizlilik İlkesi bağlantısı