Sonuçlara geri dön

26.02.2018

Toshiba Memory Europe GmbH, 4K Ultra HD video kayıtları için optimal olan ve geniş kapasite ile yüksek hızı bir araya getiren Video Speed Class 30 (V30) EXCERIA™ microSDXC kartlar üretiyor

Mobile World Congress 2018, Barselona – Salon 4, Stant 4A5Ex

Yüksek hızlı performans, güvenilir ve geniş kapasiteli depolama

Düsseldorf, Almanya, 26 Şubat 2018 – Toshiba Memory Europe GmbH, EXCERIA™ microSDXC kartları ailesine M303 adlı üç yeni kart eklendiğini duyurdu. 256GB’a varan kapasite[1], 98 MB/s ve 65 MB/s[2] maksimum okuma/yazma hızları ve yeni bir Video Speed Class 30 (V30)[3] sayesinde, M303 kullanıcıların 4K Ultra HD içerik kaydetmesini ve depolamasını mümkün kılıyor.

M303’ün nominal hızı 4K Ultra HD video kaydını destekliyor; bu destek yeni aksiyon kameraları, video kayıt cihazları ve dronlar için olmazsa olmaz bir özellik. microSDXC belirtimiyle uyumlu

olan akıllı telefonlar, M303’ün yüksek çözünürlüklü video ve görüntüleri yüksek hızda yazma yeteneğinden yararlanabilecek. Video Speed Class 30 (V30) olarak değerlendirilen M303, önerilen bir UHS aygıtıyla SD derneği tarafından düzenlenen koşullarda 30 MB/s minimum veri transfer hızı sunuyor.

Toshiba Memory Corporation’ın 3D Flash bellek teknolojisini (BiCS FLASH™) kullanan M303 daha geniş bellek kapasiteleri sağlar. Bu sayede, kartlar 64GB kapasiteyle başlar ve 128GB ile 256GB’ye ulaşır. 256GB kapasiteli kart otuz binden fazla yüksek çözünürlüklü görüntü[4] veya 5 saatten fazla 4K video[5] depolayabilir. -25˚C ile +85˚C arası[6] sıcaklıklarda çalışan M303 darbelere karşı dirençlidir[7], X-ray[8] ve su geçirmez[9] ve zorlu koşullarda bile güvenilirlik ile hızlı performans sunar. M303 kartların beş yıllık garantisi vardır[10].

Toshiba Memory Europe Ürün Pazarlama Müdürü Sandrine Aubert şöyle diyor: “M303 kullanıcıların kart değiştirmek için kayıt yapmayı durdurmalarını veya bellek kapasitesi yaratmak amacıyla mevcut dosyaları silmelerini gerektirmeden çok miktarda yüksek çözünürlüklü içerik kaydetmelerini ve depolamalarını mümkün kılar. Ayrıca akıllı telefon verilerini microSD kartlarına yazarken bu kartlar önceki modelimize[11] kıyasla daha yüksek performans sunar.”

M303 kartlarının sevkiyatına 2018’in ilk çeyreğinin sonunda başlanacaktır. İlk örnekler 26 Şubat ile 1 Mart 2018 arasında Barselona’da Mobile World Congress fuarında Toshiba Memory Europe’un standında (Salon 4, Stant 4A5Ex) sergilenecektir.

Notlar:

[1] Bir gigabayt (1 GB), 10’un üsleri kullanılarak 109 = 1.000.000.000 bayt şeklinde tanımlanır. Ancak bilgisayar işletim sistemleri, depolama kapasitesini belirtirken 2’nin üslerini kullanarak 1 GB = 230 bayt = 1.073.741.824 bayt tanımını kullanır ve dolayısıyla daha düşük depolama kapasitesi gösterir. Mevcut depolama kapasitesi (çeşitli medya dosyaları örnekleri dahil), dosya boyuna, formatlamaya, ayarlara, yazılım ve işletim sistemine ve diğer unsurlara bağlı olarak değişir.

[2] 1 MB/saniye, 1.000.000 bayt/saniye olarak hesaplanır. Bu değerler Toshiba Memory Corporation’da belli test ortamlarında elde edilmiş en iyi değerlerdir. Toshiba Memory Corporation tek tek aygıtlarda okuma ve yazma hızlarını garanti etmez. Okuma ve yazma hızları kullanılan aygıtlar ve okunan veya yazılan dosyanın boyu gibi kullanıcı belirtimlerine bağlı olarak değişebilir.

[3] Video Speed Class 30 (V30) SD bellek kartı UHS-I & UHS-II aygıtlarla 30MB/s minimum yazma hızı belirtir. V30 SD bellek kartları 4K ve Full-HD video kayıtlarını destekler. 4K video kayıtlarının çalışması kullandığınız aygıtlara ve dosya özellikleri ve/veya boyuna bağlı olarak değişebilir.

[4] Yaklaşık 18M piksel görüntü sayısı. Varsayılan sıkıştırma oranı = 1/4. Görüntü sayısı fotoğrafın konusuna, çekim koşullarına, çözünürlüğe ve sıkıştırma oranına bağlı olarak değişir.

[5] Yaklaşık oynatma süresi 4K Film (100Mbps). Gerçek süre film aygıtına, çözünürlüğe ve sıkıştırma oranına bağlıdır. 1 Mbps=1.000.000 bps

[6] Bu rakamlar Toshiba Memory Corporation’ın test sonuçlarına dayalıdır. Tüm durumlarda çalışacağı garanti edilmemektedir.

[7] Bu ürün (sadece kart) 5m yükseklikten yerçekimi ile düştükten sonra çalışmaya devam edebilir. (Toshiba Memory Corporation’ın test sonuçlarına dayalıdır).

[8] ISO7816-1 dengi. ISO7816-1 standardına göre, 0,1 Gy X-ray’e maruz kaldıktan sonra ürün çalışmaya devam edebilir.

[9] IPX7 dengi. IPX7 standardına göre, oda sıcaklığında (15°C – 35°C) statik suya yavaşça daldırılıp 1 m derinliğinde 30 dakika bırakıldıktan sonra ürün çalışmaya devam edebilir.

[10] Beş yıllık garantimiz hakkında ayrıntılı bilgi için: http://www.toshiba-memory.com

[11] EXCERIA M301

Tanımlama BilgileriWeb sitemizde mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmak için tanımlama bilgileri kullanıyoruz. Ayarlarınızı değiştirmeden taramaya devam ederseniz bu Toshiba web sitesindeki tüm tanımlama bilgilerini alma ile ilgili herhangi bir sorununuz olmadığını varsayarız. Ayrıca, bu mesajın ileride tekrar görünmemesi için tarayıcınızda gizlilik ilkemizi kabul etmek üzere "Devam" düğmesine tıklayabilirsiniz. Bunun yanında tanımlana bilgisi tercihlerinizi tarayıcı ayarlarından dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Tanımlama bilgileri ve tanımlama bilgisi gizlilik ilesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen Gizlilik İlkesi adresimizi ziyaret edin. Gizlilik İlkesi bağlantısı